HOME             BENVINGUDA              CONCURS               ENTORN              INFORMACIÓ              CONCERTS               NOTÍCIES              ALUMNES              ARTISTES           CONTACTA   

BENVINGUT AL PUIGCERDÀ MUSIC FESTIVAL

Aquest Festival és una oportunitat per joves músics tant nacionals com internacionals per profunditzar en el seu aprenentatge i ampliar el seu bagatge professional i personal. Ofereix noves experiències en un nou entorn i una excel·lent preparació en la que l'alumna s'enfronta a diferents reptes artístics com classes especialitzades, participació a Master Classes de grans músics, concerts o un concurs. 

 

El Puigcerdà Music Festival Master Class  

tindrà lloc del

9 al 21 d'agost del 2021

El nostre claustre està format per músics de reconeixement mundial i grans artistes amb una extensa experiència en concerts arreu del món. 

La població de Puigcerdà, situada a la gran explanada dominada pel riu Segre, és un important centre comercial, amb un excel·lent servei d'allotjaments i restaurants.

Bonics escenaris en els que tenen lloc els concerts, situats en una pintoresca àrea envoltada de naturalesa...

Creiem que els estudiants donen el millor de si mateixos en una atmosfera en la que no tenen por a expressar-se i se'ls ensenya a ser pensadors independents.

Cada edició és una oportunitat pels alumnes de viatjar a nous llocs, conèixer o retrobar-se amb amics, i participar en assaigs i concerts amb els seus mestres.

Emplena, envia, vine i gaudeix

Reserva les dates:  9-21 agost

© 2020, Puigcerda Music Festival  

  • Instagram - White Circle
  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-youtube
Puigcerda Festival 15.jpg