IMG-5097.jpg

Ido Zeev, nascut a Israel al desembre del 1998, és un pianista israelià. Actualment es troba al seu quart any d’estudis a la Buchmann-Mehta School of Music i a la Universitat de Tel Aviv on estudia amb els professors Arie Vardi i Evgenia (Ganit) Polin. Es va graduar a l’Institut d’Arts Thelma Yellin i al Conservatori Givatayim a la classe de Evgenia (Ganit) Polin. 

 

Com a concertista de piano, Ido ha actuat a recitals a Suïssa – Allgemeine Musikgesellschaft de Basel; al Festival de Lucerna; "Casineum"; Marianischer Saal, Lucerna; i al Festival “GIOVANINARTE” Riva San Vitale/Lugano, a Anglaterra (The Oxford Music Festival), França, Alemanya, Holanda i altres. 

 

Ido Zeev ha guanyat primers premis a nombrosos concursos com el Concurs de piano Pnina Salzman, el Concurs per a Joves Artistes de Jerusalem, el Concurs The Piano Forever, el Concurs Chopin a Tel-Aviv, el diploma d’or al Concurs Internacional Tchaikovsky per a Joves Músics a Rússia i més. 

 

Ido ha actuat amb diferents orquestres com l’Orquestra Simfònica de Jerusalem, l’Orquestra Simfònica de Haifa, l’Orquestra Rishon Le'zion, l’Orquestra TYSO, l’Orquestra de cambra Ramat-Gan i més. 

 

Ha participat en Master Classes impartides per Murray Perahia, Christoph Eschenbach, Menahem Pressler, Michel Beroff, Dimitry Bashkirov, Marios Papadopoulos, Boris Berman, Konstantin Lifschitz, Andreas Haefliger i Alexander Korsantia com a membre del programa Aldwell per a joves pianistes excepcionals. 

 

Entre les beques que ha rebut estan la Morningside Music Bridge Scholarship, Zefunot Culture Scholarship, American Israel Cultural Foundation Scholarship entre els anys 2012-2020, la Hava Stern excellence-scholarship o la Buchman-Heiman Foundation. 

Ido Zeev, Piano