Marta Sikora.jpeg

Marta Sikora va començar els seus estudis musicals a Polònia a l’edat de 7 anys amb el violí, i va estudiar amb professors com Arkadiusz Kubica, Bartosz Bryla, Bartek Niziol, Eyal i Yair Kless, Wanda Wilkomirska, Christian Tetzlaff, Leonidas Kavakos, Kati Debrezeni i Gil Shaham entre altres. Va finalitzar els seus estudis de Grau i Màster en violí a la Buchamann-Mehta School of Music de la Universitat de Tel-Aviv a la classe dels professors Yair i Eyal Kless i actualment està finalitzant l’Artist Diploma en viola a la classe del professor Lilach Levanon.

 

Sikora ha guanyat nombrosos premis nacionals. Internacionals arreu del món com el cinquè premi al Concurs Internacional de violí Wieniawski-Lipinski a Lublin al 2017. Sikora ha estat membre del Quartet Gertler durant dos anys i ha format part del Festival de Música de Cambra Musethica a Saragossa.

 

També a rebut el primer premi al Concurs de Música de Cambra de la Buchmann-Mehta School, rebent com a premis una gira de concerts per Israel. A més , ha estat membre del Duo Effimero, amb el que ha actuat a Israel i a Polònia amb el pianista israelià Itamar Prag.

Marta Sikora, Viola