Ella Pasik, piano
 

Ella Pasik és una reconeguda pianista internacional i la més apreciada pianista acompanyant d’Israel, premiada al Gran Premi Internacional "Per la personal contribució, desenvolupament i popularització de la música clàssica” a la categoria "Director Artístic de Festivals Internacionals i Concursos” " (Alemanya). Membre del Comitè Científic Estatal al departament d’interpretació musical sota el Ministeri d’Acollida i Integració d’Israel i fundadora i directora artística de nombrosos festivals internacionals de música i concursos. 

 

Uns dels esdeveniments més importants de la seva carrera pianística va ser com a becària a l’Òpera Metropolitana (USA) sota la direcció de Joan Dorenmann. Ella Pasik actua amb gran èxit a Israel i arreu del món a cursos internacionals dels més reconeguts cantants d’òpera, entre ells: Renata Scotto, Diana Sauviero, Niko Castel, Patricia McCaffrey. Durant molts anys també ha format part de les master classes internacionals i als programes concertístics de l’Israel Vocal Art Institute, Tel Aviv - New York. Durant dècades, Ella Pasik ha creat projectes d’alt nivell artístic tant musical com teatral, tals com el Musical Theater of Petah Tikva (Israel) i el "Parma OperArt", Parma (Itàlia): l’estrena mundial de shows multimedia com "Puccini’s Experience" i "The Golem of Prague" – compositor i director d’orquestra Riccardo Yoshua Moretti, l’escriptor de teatre i director Eddie Lovaglio, amb versió de concert en hebreu de  Gera Sandler. 

 

Per més de 30 anys, en moltes ciutats d’Israel, Ella Pasik ha ideat i implementat, amb la participació dels principals artistes d’Israel i internacionals, orquestres simfòniques i directors d’orquestra; la direcció musical i artística de cicles filharmònics com "Classics without Borders", "Classics in Heichal a Tarbut ", "Classics in the Rhythm of Time ", nombroses series de música de cambra, projectes teatrals i vocals "Mozart - Legends and Images", "Verdi - Giuseppe and Giuseppina", "The Elixir of Belcanto ", "The World of Opera Vocal Masterpieces", "Carmen's Temptations", "The Art of Romance", etc. 

 

És membre del jurat del Concurs Vocal Internacional M. Alexandrovich. Ha actuat a Itàlia, USA, Rússia, Hongria, República Txeca, França, Bulgària, Polònia, Ucraïna, Alemanya, Àustria, etc. La fructífera i creativa col·laboració amb el OUSTANDING cantant i brillant artista Dr. K. Rittel-Kobylianski té un paper molt important a la seva carrera, portant al cantant a apreciar la seva excel·lència i valor de la seva amistat amb aquesta gran música. Els uneix un profund sentit de la interpretació, un amor sincer per la creació musical i la comprensió que l’èxit d’un solista està inseparablement connectat amb l’art de l’acompanyant. El duo ha actuat amb gran èxit a Israeli and international music forums. Ella Pasik és la fundadora, la cap del comitè organitzador i membre del jurat del IV International Voice Competition "Romance Voice ", Israel 2022.

Captura de Pantalla 2022-08-17 a las 22.55.26.png