Konstantin Rittel-Kobylianski, baríton
 

Konstantin Rittel-Kobylianski va nèixer a Kiev (Ucraïna). Prové d’una familia d’artistes, la seva àvia és la gran autora ucraïnesa Olga Kobylanska. Es va graduar dels seus estudis de cant al Conservatori Estatal d’Odessa amb honors, continuant la seva formación amb un postgrau a la Universitat Estatal de Música dee Freiburg (Alemanya), també amb honors. Ha estudiat amb els Mestres W. Navrotzkij, L. Ivanova (Odessa),

M. Goritzki, A. Kortel (Alemanya), U. Furer (Suïssa). Ha rebut experiències formatives del Mestre D. Fischer-Dieskau a les seves master classes de Stuttgart, Germany. Una de les seves majors experiències artístiques fou la col·laboració amb Sir Peter Ustinov, amb qui va treballar un programa de cançons de S. Rachmaninoff a Suïssa. 

 

Konstantin Rittel-Kobylianski ha actuat a Amsterdam, Paris, Strasbourg, Colmar, Berlin, Düsseldorf, Stuttgart, Hamburg, Munich, Cologne, Aachen, Würzburg, Bruxselles, Napoli, Roma, Basel, Zurich, Kiev, Lviv, Tel-Aviv, Moscow, St. Petersburg, Barcelona, i altres. 

 

Konstantin Rittel-Kobylianski és un artista i cantant universal. A més de l’òpera i els programs de música clàssica, també ofereix repertori de les més belles cançons europees i americanes. Des del 1998 ha actuat amb la Freiburg Symphony Orchestra a Paris, Strasbourg, Colmar, Berlin, Hamburg, Aachen, Stuttgart, Krefeld, Munich, Santa-Barbara, Basel, Zurich and Brussels. També ha actuat amb l’Orquestra “Sympathy for the Devil” de Mick Jagger (“Rolling Stones ”) a l’internacional “Tent – Music – Festival ” a Freiburg, Alemanya. 

 

Konstantin Rittel-Kobylianski és cofundador, copructor, codirector I cantant principal del “Lord of Fire European Laser Water and Fire Open Air -Rock Opera “Mysteria” a Freiburg. El tema conductor del show és l’ecologia i ha estat  guanyador del "Big E" (Big Entertainment), el premi més prestigiós del món per produccions en viu, a la categoría "Millor Producció del món de Producció a l’aire lliure” (Orlando, USA).

 

 

Entre 2007 i 2011 va oferir concerts amb la State Philharmonic Orchestra of St. Petersburg a l’"Eastern Europe Music Convention" (St. Petersburg), al International Music Festival in Koktebel (Crimea, Ucraïna), amb Elena Obraztsova a St. Petersburg (amb retransmissió al canal dee televisió rus "Kultura").

 

Entre 2008 I 2017, a més de nombroses aparicions a les principals óperes d’Europa, Konstantin Rittel- Kobylianski va actuar amb gran èxit a l’Òpera de Dortmund, Koblenz, Stuttgart, Strasburg amb el rol de Escamillo (Bizet " Carmen"), amb el que va estar també convidat l’estiu de 2008 al International Mecklenburg Opera Palace Festival (Alemanya). Al 2010 va ser de nou convidat amb el rol Don Carlo di Vargas (G. Verdi "La forza del destino"). Al 2011  va interpretar de nou aquest rol a l’Òpera House Würzburg. 

 

Konstantin és convidat sovint a programes de televisió alemanyes. Va estar convidat per la United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization per la gala de benificiència del 20è Aniversari de la UNESCO a Dusseldorf. Entre els participants hi havia estrelles com Kathleen Turner, Jane Fonda, Jet Li, Vin Diesel, Oliver Martinez, Forest Whitaker, Naomi Campbell, Jerry Hall, Donatella Versace, the Italian mega-rock star Gianna Nannini, Shirley Bassey, Chris de Burgh, Franz Beckenbauer, Placido Domingo, Hans-Dietrich Genscher, Mikhail Gorbachev i moltes més. 

 

Al 2012 va ser galardonat com a “Home de l’Any” jutament amb Patricia Kass a Kiev, Ucraïna. A l’estiu de 2013 va ser convidad per la reconeguda 

“Opera Forum” a Mecklenburg-Vorpommern amb el rol de Tonio. Aquest mateix any va esdevenir un dels interprets principals de l’estrena mundial de la producció "Pagliacci" de Leoncavallo amb el circ més antic d’Europa, el Circus Roncalli. Aquesta producción única va tenir un gran èxit d’audiència i a la premsa, les 32 actuacions van esgotar les entrades.  

 

Konstantin Rittel-Kobylianski és un dels participants de les més grans òperes i sales de concerts d’Ucraïna, com als espectacles "Echoes of the Century“ a l’Òpera Nacional d’Ucraïna, l’"Stars of the world opera scene" a l’Òpera d’Odessa el concert pel 140è aniversari de S.Krushelnytska a l’Òpera de Lviv. 

 

Des del 2016 coopera amb la famosa pianista acompanyant israelí Ella Pasik. 

Captura de Pantalla 2022-08-17 a las 22.53.33.png