HOME             BENVINGUDA              CONCURS               ENTORN              INFORMACIÓ              CONCERTS               NOTÍCIES              ALUMNES              ARTISTES           CONTACTA   

BENVINGUDA

Life is like a musical instrument… What you get out of it depends on how you play it. 

 

Durant els últims cinc anys, el Puigcerda Music Festival ha rebut alumnes de totes les edats per rebre classes. Durant aquests anys he tingut el plaer d'ensenyar i guiar tant alumnes que tenien com a objectiu formar-se per aconseguir una carrera musical professional o aquells que només perseguien experimentar la joia i els beneficis de tocar el violoncel.  

 

Hi ha moltes raons per participar com a alumne. A més del perfeccionament en la seva especialitat instrumental, múltiples estudis científics han demostrat que l'educació musical aporta beneficis en el rendiment acadèmic, en l'autoestima i la disciplina.

 

Em farà molta il·lusió poder compartir amb tu la meva estima per la música.

 Atentament,

Dmitry Yablonsky
Director d'orquestra i violoncelista

President del Puigcerda Music Festival

Aquest curs d'estiu és una oportunitat per joves músics nacionals i internacionals per profundizar en el seu coneixement i ampliar la seva experiència tant professional com personal.  

Ofereix noves experiències i una excel·lent preparació per afrontar els diferents reptes artístics que ha de superar com concerts, concursos, proves... 

En aquest curs, els alumnes gaudeixen de temps lliure amb altres joves músics amb els que comparteixen afinitats. És també, per tant, una oportunitat per conèixer altres cultures, costums i idiomes. A més, el curs suposa uns dies de concentració en l'estudi en un entorn natural i inspirador com és La Cerdanya.  

 

Al mateix temps, amb els concerts gratuïts que s'ofereixen i l'oportunitat d'estar present a les classes com a alumnes oients, volem despertar l'interés dels joves de Puigcerdà per la música clàssica i generar el desig de començar o continuar els estudis musicals.

 

Aquest curs d'estiu compte amb el suport i la col·laboració de la Diputació de Girona i de l'Ajuntament de Puigcerdà.

Artistes i personal