top of page

sáb, 09 dic

|

Puigcerdà

Concert de violí i piano Janna Gandelman i Giuliano Mazzocccante

Concert de violí i piano Janna Gandelman i Giuliano Mazzocccante
Concert de violí i piano Janna Gandelman i Giuliano Mazzocccante

Horario y ubicación

09 dic 2023, 21:00

Puigcerdà, Plaça de Barcelona, 3, 17520 Puigcerdà, Girona, España

Acerca del evento

Sonata per a violí i piano nº 5 en fa major, op. 24 “La primavera”      L. V. Beethoven

      Allegro

      Adagio molto espressivo

      Scherzo. Allegro molto

Sonatina per a violí i piano en Re major, D. 384                                        F. Schubert

      Allegro molto

      Andante

     Allegro vivace

3 valses per a violí i piano                                                                                   F. Kreisler

1. Liebesfreud

2. Liebesleid

3. Schön Rosmarin

Dansa espanyola nº 6 “Rondalla aragonesa” (arr. violí i piano)           E. Granados

Zigeunerweisen (arr. violí i piano)                                                                   P. Sarasate

Janna Gandelman, violí

Janna Gandelman va néixer a Kishinev, Moldàvia i a l’edat de 5 anys va començar a estudiar amb el professor Weiner. Molt aviat va guanyar nombrosos concursos encara a l’Unió Soviètica com el Concurs Nacional de Violí, el Concurs de l’Escola Stoliarsky, el Concurs Internacional de laUSSR i el Concurs Auer. Després d’immigrar a Israel l’any 1979 va continuar els seus estudis amb el llegendari pedagog del violí Bondarenko, que va ser l’assistent de David Oistrach. També al 1979 Gandelman va ser acceptada per formar part d’una de les més famoses fundacions culturals delmón, la American-Israel Cultural Foundation, amb la que ha actuat en molts països d’arreu del món. Durant els seus estudis a l’Acadèmia de Música de Tel Aviv amb el professor Kless, Gandelman va guanyar concursos com el Clearmonunt i Shapira a Israel, el Lipitzer a Itàlia o el Concurs d’Atlanta. Janna Gandelman ha estat membre de grans conjunts d’Israel com: Musica Nova, Caprizma, 21 century, concertino de l’Israel Camerata i molts altres. Com a solista ha actuat amb molts directors d’orquestra com Garry Bertini, Asher Fish, Mendi Rodan i molts més. Dins de la seva activitat cambrística, ha actuat amb músics com: Gidon Kremer,Isaak Stern, Eliso Versaladze, Sol Gabetta i altres, participant a prestigiosos festivals d’arreu del món com el Bloomington, Schleswig-Holstein, Israel, Jerusalem Chamber music Festival. Janna Gandelman ha impartit master classesarreu del món incloent Rússia, Argentina o Brasil i en un projecte especial a Israel anomenat Polyphony, el qual reuneix alumnes àrabs i jueus a través de la música. Janna Gandelman és professora de violí a l'Escola de Música de la Universitat de Tel Aviv. Gandelman actúa amb un violí J. B. Guadagnini cedit generosament per la Fundació Yehuda Zisapel.

Giuliano Mazzoccante, piano

Giuliano Mazzoccante, nascut a Chieti, és considerat a nivell internacional com un dels millors pianistes italians de la sua generació. Ha estudiat amb Lucia Passaglia al Conservatorio “L. Cherubini” de Florència amb les més altes qualificacions.

Durant l’aprofundiment en els seus estudis musicals ha obtingut el Màster en Interpretació de Piano i de Música de cambra. També va obtenir l’habilitació per ensenyar interpretació a les Escoles Secundàries de primer grau on va aconseguir una plaça indefinida.

Ha aconseguit el Diploma di Eccellenza a l’Accademia Musicale Umbra, i el prestigiós Diploma di Merito als cursos de música de cambra del Trio di Trieste, juntament a una beca pels cursos de l’Accademia Chigiana di Siena. A l’Accademia Europea di Musica di Erba (Como), amb el reconegut pianista Lazar Berman, ha profunditzat i ampliat el repertori concertístic i s’ha perfeccionat en la música de F. Liszt.

Ha impartit masterclasses d’alt perfeccionament a Russia (Moscú Yamaha Center), USA (Washington Chatolic University), Alemanya (Achen, Colonia Hochshule), Espanya (Conservatorio di Valentia y Campillos), Portugal (Espino Music Center), Malta (La Valletta International Music Festival).

Entre els més de cinquanta premis obtinguts, sobresurten el “Premio Venezia”, l’"Arcangelo Speranza" di Taranto i el "4th Tbilisi International Piano Competition" a Georgia (WFIMC).

Ha actuat per tuta Europa, Àsia i els Estats Units i com a solista amb importants orquestres com la Lithuanian National Symphony Orchestra, Kiev Philharmonic Orchestra, Orchestra Sinfonica Abruzzese, Orchestra Sinfonica di Lecce, ecc.

Des del 2010 és el responsable artístic per la selecció dels músics italians per l’accés a la Sommer-Akademie Schloss Pommersfelden a Alemanya, Academia d’estiu completament gratuïta per els alumnes seleccionats de més de quaranta països del món.

Actua i col·labora establement amb músics reconeguts com Karl Leister (històric primer clarinet de la Filharmònica de Berlín), Pavel Berman, Grazia Raimondi, Antonio Tinelli, Rita d’Arcangelo, Gaetano di Bacco. És el pianista del prestigiós “Trio DOROGI” amb  Dora Schwarzberg (violí) i Romain Garioud (violoncel).

Ha enregistrat per Dynamic, Wide Classique, DAD Records, Camerata Tokyo, Radio Vaticana, Phoenix Classics, Da Vinci Records.

És el fundador i el director artístic de l’Accademia Music and Art International de Chieti, on imparteix cursos d’alt perfeccionament en interpretació pianística i de música de cambra.

També és president de l’Associazione Artensemble amb la que ha organitzat durant els últims quatre anys la Stagione Concertistica del Teatro Marrucino de Chieti, l'International Music Festival CHIETI CLASSICA i col·labora amb l’organització de festivals internacionals com "In Musica Roma International Music Festival" i altres.

Al gener del 2022 ha estat nomenat Director Artístic del Teatro Marrucino de Chieti.

És professor de piano al Conservatorio "G. Braga" de Teramo.

Compartir este evento

bottom of page