top of page

dom, 10 sept

|

Museu Cerdà, Puigcerdà

Recital de piano joves intèrprets: Arnau Balcells

Entrades 5€ Venda a taquilla des d'una hora abans del concert.

Recital de piano joves intèrprets: Arnau Balcells
Recital de piano joves intèrprets: Arnau Balcells

Horario y ubicación

10 sept 2023, 18:00

Museu Cerdà, Puigcerdà, Carrer Higini de Rivera, 4, 17520 Puigcerdà, Girona, España

Acerca del evento

Puigcerdà Music Festival 2023

Concert nº 4

Recital de piano joves intèrprets: Arnau Balcells

L. V. Beethoven: Sonata op. 2 n. 3

- Allegro con brio

- Adagio

- Scherzo: Allegro - Trio

- Allegro assai

F. Chopin: Scherzo op. 39 en do# menor

F. Liszt: Aprés une lecture du Dante: Fantasia quasi sonata

L. Liebermann: Gargoyles op. 29

- Presto

- Adagio semplice, ma con molto rubato

- Allegro moderato

- Presto feroce

Arnau Balcells

Nascut a Cerdanya el 2001, rep les primeres classes de piano amb 5 anys a l’Escola Municipal de Música Issi Fabra de Puigcerdà. Més tard estudia amb Laia Martín, etapa en la qual comença la seva participació en concursos i concerts per la província de Girona i sud de França, guanyant el juny de 2012 un primer premi al Concours Musical de France celebrat a París.

Des del 2015, continua els seus estudis musicals amb Katia Michel al Conservatori Municipal de Música de Manresa, gràcies a la qual es convidat a tocar en concerts com: Cicle de concerts Maria Vilardell Viñas de Moià, Marató solidària Chopin i Granados o al Concert Benèfic del Teatrillo de Sarrià. En aquesta etapa, va guanyar el primer premi dels concursos: BBVA de Música al Talent Individual, II Premi de Música ciutat de Mataró, VII premi per a joves pianistes de Torredembarra i VII Concurs de Piano de Barcelona. Gràcies a aquest últim, l’any 2019 ofereix un recital de música nord-americana a la Fundació Institut d’Estudis Nord-americans (IEN).

Per a celebrar el 250è aniversari del naixement de Ludwig van Beethoven, el novembre del 2020 grava la sonata op. 81 a Les Adieux a l’Auditori del Conservatori Superior del LIceu en un concert en directe. Per altra banda, a principis de 2021, és entrevistat al programa de Betevé Sota llamps i trons, presentat per Alfred Rodríguez Picó.

Actualment, estudia quart de Grau Superior en l’especialitat d’Interpretació al Conservatori Superior de Música del Liceu amb el professor Michael Davidov i amb el suport de la beca d'excel·lència de la Fundació Ferrer Salat. Durant aquesta etapa, ha ofert concerts als cicles Afinitats, a la Sala Parés de Barcelona, i Pianíssim, a l’Auditori del Conservatori Superior de Música del Liceu.

Compartir este evento

bottom of page