image1.jpeg

Galina Korinets va néixer a Ucraïna al 1994. Va començar a estudiar violí a l’edat de sis anys amb la seva mare, Olga Korinets, i va continuar els seus estudis amb la professora Olga Rivnyak a l’escola especial de música de Kiev. A partir de 2002 Korinets va participar al seu primer concurs internacional “The quest for talents” a Eslovàquia. Des de llavors ha participat a molts més concursos com el IX concurs internacional Michael Stracharzh, el V concurs internacional “Silver Bell”, el Classic Meridian Competition i molts més. Al 2012 va començar a estudiar amb Taras Yaropud al l’Acadèmia Nacional de Música Petro Tchaikovksy d’Ukraïna. Al 2014 va formar part de l’orquestra Kyiv Soloist Chamber Orchestra com a primer violí i del 2015 al 2017 va formar part de la Kyiv Virtuosi Chamber Orchestra també com a primer violí. 

 

Korinets ha actuat en nombroses ocasions com a solista amb l’Orquestra Filharmònica Nacional d’Ucraïna i amb l’Orquestra Filharmònica Lviv. Al 2017 es va traslladar a Israel per continuar els seus estudis a la Buchmann-Mehta School of Music amb la professora Janna Gandelman, aconseguint una beca completa. També ha format part de l’Orquestra Simfònica de Jerusalem com a substituta, així com a l’Orquestra Filharmònica d’Israel. 

 

Després de finalitzar els seus estudis al 2019, Korinets va guanyar una plaça permanent a l’Orquestra Israel Camerata Jerusalem. Korinets ha rebut masterclasses de molts violinistes com Renaud Capuçon, Leonidas Kavakos, Matis Vaitsner, Christian Altenburger, Dora Schwarzberg, Deborah Nemtanu, Oleh Krysa o Christian Tetzlaff. 

Galina Korinets, Violí